LLIBRE DE LES BESTIES RAMON LLULL ePub gratis

LLIBRE DE LES BESTIES de RAMON LLULL

Descargar google books a pdf en línea LLIBRE DE LES BESTIES 9788476601013 de RAMON LLULL

Descargar LLIBRE DE LES BESTIES PDF

Ficha técnica

  • LLIBRE DE LES BESTIES
  • RAMON LLULL
  • Número de páginas: 128
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788476601013
  • Editorial: BROMERA
  • Año de edición: 1991

Descargar eBook gratis

Descargar google books a pdf en línea LLIBRE DE LES BESTIES 9788476601013 de RAMON LLULL

Overview

Qui va ser Ramon Llull? Un visionari, un al·lucinat, un boig, un geni, un alquimista… Aquest extraordinari personatge va nàixer a Mallorca l´any 1232 o al principi de 1233. Arran d´una sèrie d´aparicions sobrenaturals de Jesús crucificat, decidí abandonar família i béns i emprendre una nova vida dedicada a la predicació i a la conversió d´infidels. Va viatjar per tota la Mediterrània i per mitja Europa. Però aquesta activitat incessant no li impedí d´escriure més de 250 obres sobre una gran quantitat de temes: política, ciència, medicina, retòrica, lògica, filosofia, teologia, dret, etc. El Llibre de les bèsties constitueix una sàtira sobre la lluita pel poder, una crítica de la societat del final del segle XIII representada al·legòricament pel món dels animals. La corrupció, els abusos de poder i les injustícies no hi falten. Unes constants temàtiques que encara són ben presents en els temps que ens ha tocat viure.

Pdf Recomendados:
{pdf download} The Chocolate Shark Shenanigans site,
{pdf descargar} EL AGUILA Y LA LAMBDA site,
{pdf download} Mandala coloring read pdf,

Næste indlæg

[PDF/Kindle] Kilo: Inside the Deadliest Cocaine Cartels - from the Jungles to the Streets by Toby Muse